Fantaseer erop los bij de ZINiN workshop ‘Verzin-het-lekker-zelf-verhaal’

In een boek bedenkt meestal de schrijver het verhaal. Nou, tijdens de workshop ‘Verzin-het-lekker-zelf-verhaal’ op zaterdag 18 maart in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal om 14.00 uur moet je helemaal zelf aan de slag met het verhaal. Ga met een raket naar de maan of dans als ballerina een prachtige voorstelling. Stap in een duikboot of ga de strijd aan met een megaspin. Kortom, de mogelijkheden zijn oneindig, net als voor iedere schrijver.

Beleef fantastische avonturen
Laat je maar verrassen door je eigen fantasie en maak een prachtig verhaal. Beleef de meest fantastische avonturen met schrijfster Nienke van Dijken en illustrator Jasper Hofman. Zij laten je zien dat alles kan en mag in een verhaal. Of ze ‘nog lang en gelukkig leefden’ of toch niet helemaal. Na het spannende, zelfverzonnen verhaal ga je aan de slag met de speciale gast ‘Erik’ en met het maken van jouw eigen verhaal. Ook oefen je tijdens het fantasiespel hoe het is om iemand anders te zijn. Zo leer je de wereld om je heen beter te begrijpen. En zeg nu zelf, wat is er nu leuker om nieuwe avonturen te beleven met je eigen fantasie?

Reserveer nu
Aanmelden / reserveren voor de workshop ‘Verzin-lekker-je-eigen-verhaal’ kan via www.zinin.com of via de reserveerlijn 0548-624489. Reserveren bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek is ook mogelijk. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.