Unieke presentatie beroemde fashion en celebrity fotograaf Frank Doorhof in het Kulturhus Borne 

Fotoclub Borne bestaat 40 jaar en dat moet natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Dit jaar worden dan ook een aantal bijzondere activiteiten georganiseerd, zoals presentaties door bekende fotografen, workshops, een wedstrijd voor inwoners van Borne en een grote expositie. Op  donderdagavond 23 maart beginnen we om 20:00 uur met een presentatie van de wereldbekende fashion/celebrity fotograaf Frank Doorhof. Ook niet leden van de fotoclub Borne kunnen deze workshop bijwonen, iedereen is welkom. Men kan  zich via de website www.fotoclub-borne.nl aanmelden. 

Frank Doorhof staat bekend om zijn gebruik van kleur en sfeer in zijn foto’s. Wekelijks geeft hij workshops modelfotografie in zijn studio in Emmeloord en op unieke locaties in binnen-en buitenland. Op de sociale media is deze fotograaf heel actief.  Maandelijks kun je gratis online meekijken naar de “Digital Classroom”: een liveshoot met een thema en model.

Frank zal op deze avond een life presentatie van zijn werkwijze geven, compleet met modellen, flitsers en studio uitrusting.  Hij laat je zien hoe je spectaculaire foto’s maakt met deze kleine flitsers en enkele modifiers. Hij legt je live uit hoe je het model coacht en het licht opzet.  De resultaten zie je gelijk op een groot scherm. Met veel humor geeft Frank je niet alleen veel tips om beter te fotograferen maar behandelt hij ook vragen die hij regelmatig krijgt. Natuurlijk kun je tijdens de hele shoot vragen stellen. Ook is er gelegenheid om Frank’s boek te kopen, gesigneerd natuurlijk. Er is ook de mogelijkheid om met korting een workshop te boeken. 

Heb je interesse in deze presentatie, kijk dan op de website van fotoclub Borne voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.