Gewonde bij botsing N35 Nijverdal (Video)

Nijverdal – Bij een aanrijding op de N35 is gisteravond een bestuurder van een auto gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond 22:15 op de kruising van de N35 met de Grotestraat ter hoogte van het restaurant “De Sallandseberg”

Door nog onbekende oorzaak kwamen op de kruising twee auto’s met elkaar in botsing. Een van de twee auto’s belandde door de kracht van de botsing zijwaarts tegen de mast met de verkeerslichten. De Bestuurder raakte bekneld in het wrak. De toegesnelde brandweer ondersteunde de ambulance medewerkers bij het bevrijden van het slachtoffer. Het slachtoffer ie met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De aard en ernst van het letsel zijn niet bekend. De auto is afgesleept naar een bergingsdienst. De bestuurder van de andere auto bleef ongedeerd. Hoe het ongeval kon ontstaan is niet bekend.

Het verkeer van Zwolle richting Almelo ondervond hinder van de aanrijding en kon geen gebruik maken van de tunnel en werd omgeleid door het centrum van Nijverdal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.