Onduidelijkheid omtrent overleden vrouw op straat in Holten (Video)

Holten – Een vrouw is vanmiddag in op het fietspad overleden. Het incident vond plaats vanmiddag rond 15:45 op de parallelweg van de N350 (Rijssenseweg) met de Dikkesteenweg. Passanten troffen de vrouw aan op straat, hebben een reanimatie opgestart en hebben de hulpdiensten gewaarschuwd. Meerdere ambulances, en een traumahelikopter uit het Duitse Rheine, werden ingezet bij een reanimatie. Helaas kon het slachtoffer niet meer gered worden. De VOA heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het incident. Ook na onderzoek is de oorzaak nog niet duidelijk.

Verder onderzoek en een schouw van de overledene zal duidelijkheid moeten verschaffen. De Dikkesteenweg was gedurende de reanimatie en het onderzoek afgesloten voor het verkeer.

Foto’s News United / Jan Willem Klein Horstman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.