Bestuurster botst op geparkeerde auto en kantelt

Nijverdal – Door nog onbekende oorzaak verloor een bestuurster vanavond de macht over het stuur en botste tegen een geparkeerd staande auto om vervolgens op de zijkant liggen tot stilstand te komen. Het ongeval gebeurtenis de Oranjestraat. 

Toeval wilde dat de brandweer en ambulance op nog geen 100 meter van de ongevalslocatie aan het oefenen waren bij het scholengemeenschap Reggesteijn. Ze waren razendsnel ter plaatse om de bestuurster uit haar benarde positie te bevrijden. De bestuurster kon, na nagekeken te zijn in de ambulance, te voet huiswaarts keren. De beide auto’s liepen zware schade op en moesten afgesleept worden. 

Foto’s News United / Bert Kamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.