Soy Kroon speelt aangrijpende solovoorstelling naar boek Merlijn Kamerling

Zoektocht van Merlijn Kamerling naar het verhaal van zijn vader AntonieSoy Kroon is op vrijdag 24 maart in het ZINiN Theater te zien in de aangrijpende solovoorstelling ‘Nu ik je zie’ van Solo Stories. Het stuk is gebaseerd op het gelijknamige boek waarin Merlijn Kamerling tien jaar na de dood van zijn vader Antonie op zoek gaat naar een completer beeld van zijn vader, in alles wat hij achterliet.

Een aangrijpende zoektocht naar het verhaal van zijn vader

Tien jaar na de zelfverkozen dood van zijn vader Antonie Kamerling ontwaakt zijn 21-jarige zoon Merlijn Kamerling uit een roes. Waarom lukt het hem niet om iets van zijn leven te maken? Als hij het verleden in de ogen durft te kijken, ziet hij misschien weer een toekomst. Als een detective zoekt hij naar sporen van zijn vader. Familieleden, vrienden en collega’s ondervraagt hij als getuigen. Maar terwijl de zoon steeds intensiever speurt naar zijn vader, komt hij vooral zichzelf tegen. Een verhaal over volwassen worden en de zoektocht naar je eigen identiteit. En over een onverwacht sterke bloedband.

Soy Kroon: gevierd en succesvol acteur

De voorstelling wordt gespeeld door Soy Kroon. Het grote publiek kent Soy als finalist van momenteel Nederlands populairste TV-programma ‘Wie is de Mol?’. Maar als slechts 27-jarige kan hij nu al terugkijken op een succesvolle en rijke acteer carrière. Zo was hij te zien op TV in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en in de dramaserie ‘Hoogvliegers’. Hij schitterde in grote bioscoophits als ‘Zwaar Verliefd 2’ en ‘Costa. Ook in musicals vertolkte hij hoofdrollen in grote producties als ‘War Horse’ en ‘Mamma Mia!’ en werd hij tweemaal genomineerd voor een Musical Award. Ten slotte speelde hij afgelopen jaar als allerjongste Jezus ooit in de gigantische productie ‘The Passion’.


Kaarten reserveren
De zeer getalenteerde Soy Kroon maakt diepe indruk in deze solovoorstelling en de recensies zijn lovend. Kaarten zijn te reserveren via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Tekst:ZiIN Theater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.