Ravage na ongeval op N350 bij Wierden. (Video)

Wierden – De hulpdiensten zijn zondag avond 5 maart 2023 om 23:31 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Rijssensestraat-N350. Ter plaatse bleek er een auto over een vluchtheuvel te zijn gereden en op de vluchtheuvel een bord geraakt en een lantarenpaal aan Flarden gereden en is op de verkeerde weghelft op een talud tot stilstand gekomen. De N350 is afgesloten tussen Rijssen en Wierden het verkeer word over de parallelweg geleid door de politie. De bestuurder is door ambulance personeel gecontroleerd maar hoeft niet mee naar het ziekenhuis. Voor een lantarenpaal moet een speciaal bedrijf komen om hem af te koppelen van stroom en af te zagen voor dat er weer verkeer langs kan de lantarenpaal hangt over de weg.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.