Brand op dak van bedrijf in Rijssen. (Video)

Rijssen – De hulpdiensten zijn vrijdag middag 3 maart 2023 om 14:42 uur gealarmeerd voor een industriebrand aan de Industrieweg. Ter plaatse bleek er een brand te zijn ontstaan in een spouwmuur. Volgens een omstander was er een hovenier aan het onkruidbranden geweest en door onbekende oorzaak bij het isolatiemateriaal in de spouwmuur gekomen.Hierdoor heeft het isolatiemateriaal vlam gevat. Aangezien de brand zich ernstig liet aanzien schaalde de brandweer op naar “Middelbrand”. De brandweer heeft de brand geblust en isolatiemateriaal uit het dak gehaald. De politie heeft de toegestroomde nieuwsgierigen op afstand gehouden. De BHV heeft het bedrijf is ontruimd. Stichting Salvage is terplaatse gekomen om met het bedrijf de schade af te handelen met de verzekering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.