Auto met aanhanger schiet van talud bij Wierden.

Wierden – De hulpdiensten zijn donderdag avond 9 maart 2023 om 20:11 uur gealarmeerd voor een ongeval op de N36. Ter plaatse bleek er een auto met aanhanger van het talud te zijn geschoten door een glad wegdek een ambulance personeel heeft eerste hulpverleend aan de lancering hebben beide inzittende van de auto niks overgehouden. Een bergingsbedrijf moet de auto en aanhanger uit de zeer natte berm trekken en afslepen. Door de bergingswerkzaamheden moet de rechter rijstrook van de A35 vanuit Almelo naar Wierden worden afgesloten voor de veiligheid.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.