68 Appartementen zonder water door leidingbreuk in Rijssen.

Rijssen – De brandweer is vrijdag middag 10 maart om 12:43 uur gealarmeerd voor een wateroverlast aan de Vincent Van Goghstraat. Ter plaatse bleek er een waterlekkage te zijn in een meterkast van een appartement er bleek van vier flatgebouwen maar een hoofd afsluiter te zijn door dat die nu is dicht gedraaid zitten alle vier zonder drink en het zijn 68 appartementen. De woningbouw is ter plaatse die wachten op een monteur die de waterleiding gaat maken. Stichting Salvage komt voor de schade in het appartement waar de waterleiding breuk is.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.