Autobrand in Nijverdal.

Nijverdal – De hulpdiensten zijn vrijdag middag 10 maart 2023 om 15:28 uur gealarmeerd voor een autobrand aan de Rijssensestraat. Ter plaatse bleek er een een Renault auto in brand te zijn gevlogen onder het rijden de bestuurder heeft op tijd de auto aan de kant kunnen zetten en zich zelf in veiligheid kunnen brengen. De brandweer heeft de binnenbrand in de auto geblust daar kwam flink wat rook bij vrij. Een rijstrook is afgesloten vanuit Rijssen naar Nijverdal het verkeer word door de politie om en om langs de autobrand geleid. Een bergingsbedrijf zal straks de auto afslepen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.