Weer een ongeval op beruchte kruising in Rijssen.

Rijssen – De hulpdiensten zijn dinsdag ochtend 14 maart 2023 om 06:39 uur gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Zanddijk met de Holterstraatweg-N350. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen twee auto’s. De zwarte auto wilde reed vanuit Holten naar Rijssen en wilde op de kruising links afslaan de parallelweg op en zag daarbij door een onbekende oorzaak een tegenligger vanuit Rijssen naar Holten over het hoofd. Het verkeer had even last van het ongeval. Beide auto’s raakte flink beschadigd en moeten door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.