Dodelijk Ongeval op Oude Twentseweg in Raalte. (Video)

Raalte – De hulpdiensten zijn woensdag ochtend 15 maart 2023 om 11:08 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Oude Twentseweg. Ter plaatse bleek er een auto in een bocht naar rechts echtdoor te zijn gereden en is tegen meerdere bomen gebotst daarbij is het motorblok uit de auto gelanceerd er was ook een Traumahelikopter gealarmeerd maar die kon na een tijd worden afgemeld de bestuurder is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De Forensische Opsporing Verkeer heeft ter plaatse nog onderzoek gedaan om de mogelijke oorzaak van het ongeval te achter halen. De Oude Twentseweg is uren afgesloten geweest door het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.