Gewonden bij kettingbotsing in Almelo (Video)

Almelo – De hulpdiensten zijn vanmorgen om 8 uur te hulp geroepen op de A35 ter hoogte van de afslag Almelo op de A35 voor een ongeval met letsel.

Om 8 uur vanmorgen ging het mis op het baanvak van Borne naar Almelo nabij de afslag Almelo Oost. Terplaatse bleek er een kettingbotsing te zijn ontstaan tussen drie personenauto’s en een bedrijfsbus.Bij de aanrijding raakten mensen gewond die in een opgeroepen ambulance zijn nagekeken en behandeld aan hun verwondingen. Niemand hoefde voor behandeling naar het ziekenhuis.
Ook de politie als wel de brandweer zijn opgeroepen voor assistentie bij de hulpverlening. Er heeft zich inmiddels een flinke file achter het ongeval opgebouwd. moet met een vertraging van 8 minuten rekenen.

Alle voertuigen moeten met flinke schade worden afgesleept. Er staat op dit moment een file van 4 kilometer achter het ongeval.

Foto’s News United / Jan-Willem Kleinhorstman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.