Bestuurder krijgt schrik van zijn leven, vlammen slaan uit de auto

HOGE HEXEL – Een bestuurder kreeg vanavond de schrik van zijn leven toen plots de vlammen uit zijn auto sloegen.

De Bestuurder merkte vanavond op de Piksenweg een brandlucht op. Hij dacht in eerste instantie dat er buiten vuil verbrand werd. Tot zijn grote schrik zag hij echter korte tijd later rook uit het dashboard komen. Hij wist de auto stil te zetten en uit te stappen. Meteen sloegen ook de vlammen uit de auto. De opgeroepen brandweer van Hellendoorn wisten de vlammen snel te doven. Flinke schade aan de auto viel niet te voorkomen en het voertuig moest dan ook zwaar beschadigd afgesleept worden. Of de brand door een technisch mankement is ontstaan of door kortsluiting is niet bekend.

Foto’s en video Daan Westenberg Reggestreeknieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.