Vladding weet lokale derby van DES te winnen

Nijverdal – Zinderende spanning in de eerste helft van de lokale derby tussen SVVN en DES. Vroeg in de eerste helft wist nr 10 (Woesthuis)van de DES matadoren de Vladdingers te verrassen en de 0-1 op het scorebord te zetten. Verbeten deden de groen witten wat ze moesten doen maar pas eerst tegen het eind van de eerste helft wist SVVN er Vliek de stand gelijk te trekken en maakte de 1-1. Net na de aftrap ging de bal alweer tegen het net bij DES. Dit keer was Bakhuis van SVVN daar verantwoordelijk voor. Na de thee wist SVVN de afstand nog met 1 doelpunt te vergroten tot 3-1. Mogelijk is dit de laatste lokale derby geweest aangezien DES Nu een directe degradatie kandidaat is geworden door het verlies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.