Heren Ravijn delen de punten na zinderend duel

Nijverdal – Het Ravijn speelde zarterdagavond weer als een ware kampioen, aanvallend sterk. Het ook sterk spelende AZC kwam twee maal op achterstand, maar wist twee maal bij te trekken tot op gelijke hoogte met de Ravijnmannen. In de laatste periode wist een sterk spelend AZC op éen doelpunt voorsprong te komen. In de laatste twee minuten maakten de mannen uit Nijverdal in een zinderende slotfase de gelijkmaker 16-16. De mannen van trainer Ron Loos lieten zich niet verassen door het sterk spelende AZC. Trainer Ron Loos kon aan het eind van de wedstrijd terug kijken op een geslaagde missie.

Foto’s Wim Beunk Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.