Volg de online ‘Walk&Talk’ en JobOn Training bij ZINiN BreinReis

Het lijkt erop dat tegenwoordig de banen voor het opscheppen liggen. En daar zit ongetwijfeld jouw droombaan bij. Maar hoe solliciteer je op een goede manier om die droombaan daadwerkelijk te krijgen? Om dat te leren kun je bij ZINiN BreinReis gratis meedoen aan de online ‘Walk&Talk: Waarom wil je werken bij werkgever X’ op donderdag 20 april om 10.00 uur en de online JobOn Training: Weten wat je wil’ op dinsdag 25 april om 10.00 uur. 


‘Walk&Talk: waarom wil je werken werkgever X’
Daar zit je dan, eindelijk ben je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, precies bij de werkgever bij wie je altijd al wilde werken. En dan stelt die werkgever je natuurlijk die ene, voor hem, prangende vraag: ‘Waarom wil je nu persé bij ons aan de slag?’ Over het antwoord op die vraag moet je natuurlijk van te voren goed nadenken en goede redenen aanvoeren waarom je goed bij het bedrijf past en waarom je geschikt bent voor die vacature. Debbie Heijne van ‘De Levende Sollicitatiegids’ geeft je waardevolle tips & tricks zodat je een solide basis legt voor een sterke(re) sollicitatie.

‘JobOn Training: Weten wat je wil’
Weten wat je wil is een van de belangrijke elementen om je droombaan te vinden. En het kan soms lastig zijn om helder te krijgen wat nu eigenlijk je wensen zijn ten aanzien van het werk dat je wil gaan doen. Tijdens de online JobOn Training kom je tijdens oefeningen steeds dichter bij je doel: de baan die jou als een handschoen past. Samen met andere werkzoekenden ga je aan de slag en kun je je netwerk vergroten en inzicht krijgen in je wensen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via www.zinin.com. Je ontvangt dan een bevestigingsmail van je reservering en een dag voor de Walk&Talk en de JobOn Training krijg je een Zoomlink toegestuurd voor de onlinetraining. Om deel te kunnen nemen heb je een laptop met camera en een goede internetverbinding nodig.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.