ZINiN BreinReis Inloopspreekuur OV maakt reizen makkelijk

Reizen met het openbaar vervoer (OV) is veilig en prettig, zeker voor senioren. Maar niet iedereen weet hoe het OV werkt. Daarom zitten de ambassadeurs van het OV weer klaar op woensdag 3 mei tussen 10.00 en 11.30 uur in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal om uitleg te geven. Hoe werkt bijvoorbeeld de OV-chipkaart en hoe reis je op een goede manier van A naar B.

Uitleg over het OV
Tijdens het Inloopspreekuur Openbaar Vervoer leggen de ambassadeurs van het OV hoe je makkelijk en comfortabel met het OV op reis kunt gaan. Je krijgt uitleg over abonnementen, de OV-chipkaart en de website van de NS. Het inloopspreekuur is gratis.

Telefonische spreekuren
Neemt u liever telefonisch contact op, dan kunt u bellen met een van de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Dagelijks zitten zij klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 70 10.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.