Fietser ernstig gewond bij val

Nijverdal – Een fietser is op koningsdag ernstig gewond geraakt toen hij door nog onbekende oorzaak ten val kwam. Het ongeval gebeurde op de kruising Molukkenstraat met de Paralellweg. Medewerkers die nog aan het opruimen waren bij de Moluksekerk na de Koningsdagfestiviteiten, hoorden een schreeuw en troffen de gewonde fietser op straat aan. Ze verleenden eerste hulp en regelden het verkeer totdat de hulpdiensten er waren. Het slachtoffer is met onbekende oorzaak met een ambulace overgebracht naar het ziekenhuis in Enschede. De weg is geruime tijd afgesloten geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.