Maak je eigen Fotonmobiel bij ZINiN Online workshop ‘KidsLab’

Maak je eigen Fotonmobiel bij ZINiN Online workshop ‘KidsLab’

Heb jij ook altijd al zelf een racewagen willen bouwen, zo een die wordt aangedreven door een propeller met behulp van een zonnecel. Dan zit je op woensdag 3 mei op de goede plek bij de online workshop ‘KidsLab’ van ZINiN BreinReis junior. Dit een technische en creatieve workshop waarbij je een techniekkit nodig hebt. Omdat deze opgestuurd moet worden, is het zaak dat je deze techniekkit uiterlijk 10 dagen van te voren bestelt. Dus voor 23 april bestellen = meedoen!

Tegen wie ga jij racen?
De Fotonmobiel is een zelfgemaakte racewagen, die wordt aangedreven door een propeller op zonnekracht. Bij zonnig weer slaat de racewagen via de zonnecel energie op. Door deze zonne-energie wordt de propeller in werking gezet en kun je met de wagen gaan racen. Je kunt de wagen versieren met stiften, verf en andere knutselmaterialen. Hoe ziet jouw ideale racewagen eruit en tegen wie ga jij racen?

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (https://us02web.zoom.us/j/86916976325 ) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 3 mei van 15.00 – 16.30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag tijdens de workshop je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. Het wordt een gezellige en leerzame online KidsLab-middag! Meer info: www.zinin.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.