Automobilist gewond bij eenzijdige botsing (video)

Zuna – Een automobilist is kort voor middernacht gewond geraakt toen hij met zijn auto op de Verlengde Morsweg door nog onbekende oorzaak van de weg raakte en in een sloot raakte. De auto kwam tegen een boom tot stilstand. De man raakte bekneld in zijn auto. De brandweer assisteerde de ambulancedienst bij de bevrijding van het slachtoffer. Het slachtoffer is met spoed in een ambulance naar het ziekenhuis in Enschede vervoerd. Over de toestand van het slachtoffer valt nog niks te zeggen. De weg is volledig afgesloten. De auto is zwaar beschadigd afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.