Fietser gewond bij botsing met auto

Hellendoorn – Een fietser is vanmiddag gewond geraakt toen hij in botsing kwam met een auto. Hij raakte dermate gewond dat vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was. De aard en ernst van het letsel zijn niet bekend. Passanten verleenden eerste hulp aan het slachtoffer tot de ambulancedienst ter plaatse was.

Het ongeval gebeurde rond 17:30 op de kruising Haersingel met de Schuilenburgerweg. De fietser wilde de Haersingel oversteken maar zag een uit  de richting van hellendoorn komende automobiliste over het hoofd. Een botsing was het gevolg. Het verkeer ondervond flinke hinder van de aanrijding. 

Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De automobiliste bleef ongedeerd. De politie heeft de fiets met schade meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.