Brandweer blust beginnend brandje Eversberg

Nijverdal – Vanavond om 19:30 werd de brandweer opgeroepen voor een buitenbrandje aan de Kappertsweg. Ter plaatse bleek er brand te zijn in een holte van een boomstam. De brand was eenvoudig en snel te blussen. Hoe de brand was ontstaan is niet bekend. Wel is het zaak om in de natuur voorzichtig te zijn met vuur. Als gevolg van de lange droogte kan een klein vuurtje catastrofale gevolgen hebben en een klein vuurtje kan grote gevolgen hebben.

De brandweer heeft de boomstronk rijkelijk voorzien van water en zodoende de brand geblust.

Foto’s Dick Olthof en Daan Westenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.