Bestuurder verliest macht over het stuur en eindigt in woning

Enter – Bewoners aan de Achteresweg kregen vanavond de schrik van hun leven toen er plotsklaps een auto de woning binnen knalde. Het ongeval gebeurde rond 22:30 toen een bestuurder de macht over het stuur verloor.

De bestuurder verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en botste in een flauwe bocht naar rechts tegen een boom, ploegde een meter of 20 door een sloot, sprong door de snelheid weer uit de sloot, vloog door een carport en eindigde zijn slooptocht in de woning. Hulpdiensten spoedden zich ter plaatse na een melding van een ernstig ongeval. Ter plaatse bleken de verwondingen van de bestuurder mee te vallen en hij hoefde niet met de ambulance mee. Vervolgens is hij door de politie aangehouden en meegenomen naar het bureau. De reden van aanhouding kon men ter plaatse niet duiden.

De boom, sloot, tuin, carport, woning en de auto liepen forse schade op. de politie onderzoekt de toedracht. De woning word onderzocht of deze nog bewoonbaar is. De stichting Salvage is ter plaatse om de bewoners bij te staan namens de verzekeraar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.