Fietser gewond bij botsing in Wierden

Wierden – Beneden aan de afrit van de N36 kruising met de Bedrijvenparksingel heeft vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden. Bij de aanrijding is een fietser gewond geraakt. 

Het ongeval gebeurde rond 14:30. Waarschijnlijk als gevolg van een voorrangsfout kwamen de auto en de fietser met elkaar in botsing. De fietser is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De aard en ernst van het letsel zijn niet bekend. De politie heeft de fiets in een busje meegenomen. De auto kon zelf verder rijden. De auto bestuurder bleef ongedeerd. 

File 

De politie had de afrit bedrijvenpark / Wierden Noord afgesloten om een veilige werkplek voor de hulpverleners te creëren. Als gevolg hiervan ontstond er op de N36 een file van 5 minuten in de richting van Almelo naar Vriezenveen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.