Auto botst tegen bord en vangrail op N35 bij Wierden.

Wierden – De hulpdiensten zijn zaterdag middag 25 februari 2023 om 14:25 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de N35. 

Ter plaatse bleek er een bestuurster met haar auto tegen de midden vangrail te zijn gebotst. De bestuurster werd in de ambulance gecontroleerd op haar verwondingen. Of ze mee is gegaan naar het ziekenhuis is onbekend gebleven. De N35 is afgesloten geweest voor het verkeer vanuit Almelo naar Nijverdal. Tijdelijk werd het verkeer via de af en oprit langs het ongeval geleid. De auto is met flinke schade afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.